Beacon Content Management platform

Het Beacoming Content Management platform is te integreren met iedere mobile App en managed alle merken iBeacons. Dus het platform maakt uw App geschikt Mobile marketing met iBeacons. Het CMS wordt u aangeboden als Software as a Service, White label (uw eigen merk) SaaS of als Virtual appliance op uw eigen server.

Beacon Lay Out manager

Geïntegreerd met Open Street Maps, geeft de Beacon manager u beter inzicht in de beacon lay-out.
U verkrijgt ook informatie over de beacon zelf, de mogelijkheid om tags te configureren, het bereik van de beacons  in te schatten en campagne content associaties te maken met slechts enkele muisklikken. Het geeft u complete controle over uw beacon infrastructuur.

Campagne Management

Definieer en plan marketing campagnes met de klant/bezoeker als doelgroep op basis van hun profiel, interesse, tijdstip en micro-locatie.
Bepaal zelf welke media, tekst of Url wordt verstuurd.

Push notificaties, Geofencing en Heatmaps

Stuur een Bluetooth activatie bericht naar de smartphone van uw klanten, binnen een bepaalde straal, wanneer zij in de buurt van uw locatie zijn.

Bekijk in bijna real-time de bezoekersintensiteit van de verschillende iBeacons in uw locatie. Welke spots zijn hot en welke niet.

Dashboard CMS

Sociaal Demografische Integratie

Creëer méér doelgerichte campagnes door een specifiek segment van uw klanten te bereiken middels triggers zoals; het zoveelste bezoek, geslacht of leeftijd.

Analyse Klantengedrag

Verkrijg informatie over welke locatie (s) in uw winkel het meest interessant wordt gevonden en hoeveel tijd men totaal besteed in uw winkel(s)

Conversion Funnel Analytics

Visualiseer de analyses van de conversie ratio van uw marketing campagnes en krijg controle over de manier waarop u interacteert met uw klanten door de content real-time te optimaliseren en zodoende de conversie te verhogen.

Push Notificaties/Geofencing/Heat Map/Locatie Manager

Start typing and press Enter to search