Evenementen

Voorzie bezoekers van relevante informatie

Stuur de bezoekers tijdens het registratie proces of kopen van een entree ticket een welkomstbericht of stuur ze een bericht met een alternatief wanneer dit registratie proces te lang duurt.
Houdt ze up to date over alle nog te verwachten sessies en informeer ze in real-time in geval van wijzigingen in het schema.

Verwijs bezoekers naar de locatie van evenementen en sessies

Ontdek wat de bezoekers interessant vinden en bespaar ze het ongemak te verdwalen door ze naar de gewenste locatie te leiden.
Stuur ze een bericht over de start van een sessie die hun interesse heeft.

Moedig het gebruik van de App. aan

Spelletjes zoals “Op jacht naar de schat” zijn een interactieve manier om het gebruik te belonen met geschenken door simpelweg de berichten die u verstuurd te openen/te verzamelen.

Extra omzet uit exposanten

Geef exposanten toegang tot uw Beacoming beacon infrastructuur zodat zij door berichten te versturen contact kunnen maken met bezoekers met relevante informatie.
Bied ze de mogelijkheid om statistieken met betrekking tot het aantal bezoekers, bezoektijd of het profiel van de bezoeker en zodoende een beter inzicht in hun specifieke interesses te krijgen.

Indoor Navigation

Deze oplossing met mobiele App, maakt het mogelijk met behulp van iBeacons,  binnen een gebouw naar een bestemming te navigeren.

Indien gewenst is deze oplossing te integreren met een bestaande mobiele App.

Maak het bezoekers makkelijk

De bezoeker kan eenvoudig via de app op zijn of haar smartphone de gewenste betsemming in het gebouw  ingeven en wordt vervolgens naar de juiste locatie gegidst.

Markeer alle Points Of Interest binnen uw gebouw

Gids bezoekers en gasten eenvoudig naar de gewenste bestemming binnen uw locatie.

Integreer met uw huidige mobiele App!

Geef uw App en zijn gebruikers extra waarde met deze Indoor navigatie functionaliteit.
Uw App developer, maar ook onze experts kunnen snel beoordelen hoe snel deze integratie kan worden gerealiseerd.

Verhoog de service en kwaliteitsbeleving

Geef bezoekers, gasten, reizigers comfort en gemak. Laat ze niet zoeken naar de locatie van hun afspraak. Ze verliezen het liefst zo min mogelijk tijd. Een gebouw kan soms immens groot en complex overkomen en zijn.
Met de Indoor navigatie oplossing brengt u verlossing.

Horeca hospitality sector

Of we het nu over een restaurant, hotel of koffieshop hebben, in de hospitality en horeca sector wordt het succes bepaald door een goede relatie met de klant.

Beacoming helpt u om de ultieme (winkel) ervaring aan uw klanten te leveren door ze de juiste informatie op het juiste moment te sturen.

Geef uw hotelgasten een gedenkwaardige ervaring

Maak het check-in proces eenvoudiger, biedt uw gasten informatie over speciale aanbiedingen, faciliteiten en diensten aan. Help ze bij het vinden van hun kamer en geef ze een zelfstandige rondleiding door het hotel.

Informeer klanten over speciale aanbiedingen van de dag

Stuur de klanten een bericht met daarin de speciale aanbiedingen voor de verschillende momenten op de dag: Ontbijt, Lunch, Diner

Ken de behoefte van de klant

Weet wat de drukste momenten van de dag zijn of de meest drukke dagen en zorg ervoor dat uw personeel daarop voorbereid is. Zie wat de klantbehoeften en interesses zijn en bezorg uw klanten contextuele informatie.

Beloon trouwe klanten

Zie wie uw meest loyale klanten zijn en verras ze met een beloning op basis van het aantal bezoeken.

Smart Public Transport

Maakt reizen met het openbaar vervoer aantrekkelijker voor slechtzienden maar zeker ook voor iedere reiziger op een specifieke route of locatie.

Beacoming levert een mobiele app om een route te selecteren en een reis te plannen. Met het geluidssignaal op van de beacon en de radar functie kan iedereen zijn gewenste bus vinden.

Makkelijk de juiste route plannen en in stappen

De mobiele app, speciaal ontwikkeld voor deze Smart Public Transport oplossing, geeft een overzicht van alle beschikbare lijnen in de regio.
Men kiest de gewenste lijn/route en krijgt vervolgens een signaal als deze bij het station of halte aan komt rijden. De zoemer op de beacon geeft vervolgens een geluidssignaal om de ingang aan te geven.

Geef reizigers lijn of route gerelateerde informatie

Stuur reizigers een bericht met daarin de actualiteiten per dag, per week of maand. Vraag hun mening over de ervaringen met deze specifieke lijn of route.

Meet het aantal reizigers per lijn, route of locatie

Weet wat de drukste momenten van de dag of week zijn. Beloon reizigers na hun zoveelste rit met een specifieke lijn.

Biedt adverteerders een extra communicatie mogelijkheid

Met een advertentie aan de buitenkant kan men nu ook de reizigers in een specifieke bus of tram bereiken. Geeft de mogelijkheid om de eindbestemming en/of andere doelen langs de route te betrekken in een mobiele marketing campagne.

Beacoming  Traffic Analytics voor Retail

De Beacoming beacons, beaconmanager en analyse software (CMS) geven u de mogelijkheid om op afstand, real time contact te maken met uw klanten en waardevol inzicht te verkrijgen over de activiteit van uw klanten op alle locaties.

Verhoog het aantal bezoekers

Trek meer bezoekers aan door hun tijdens het voorbij gaan een welkomst bericht te sturen met daarin de beste aanbieding van die dag. Zie vervolgens wie er binnen komen en wie er voorbij lopen.

Verhoog de winkelbeleving (shopper experience) door Proximity Marketing

Zie wat bezoekers per locatie doen, hoeveel tijd ze in welk gangpad besteden en welke items zij interessant vinden.
Stuur ze meer informatie over een product wanneer zij er direct voor staan. Help hen met het nemen van een beslissing en maak hun leven makkelijker!

Verhoog de klanttevredenheid

Ontdek wie uw loyale klanten zijn en bedenk een manier om ze te belonen.
Stuur ze relevante content gebaseerd op de items die hun interesse hebben en gebruik sociaal demografische informatie om naar een specifiek segment klanten gepersonaliseerde contextuele berichten te versturen.

Haal extra omzet uit de merken/partners binnen uw locatie.

U kunt de Beacoming beacon infrastructuur gebruiken om extra toegevoegde waarde en omzet te genereren, door merken/bedrijven te laten adverteren met hun producten via uw Beacoming beacon infrastructuur.

Asset Tracking

Ken de exacte locatie van goederen

Beacoming helpt bedrijven die in grote aantallen kapitaal goederen produceren, deze eenvoudig te kunnen lokaliseren bij opslag in een loods of op een parkeerterrein.

Optimaliseer de levertijd

Beacoming maakt het mogelijk om een item snel te vinden en te plannen welk item aan welke order wordt toegewezen.

Goederen sneller lokaliseren

De huidige technologieën (bijv. RFID smart tags) die worden toegepast om goederen terug te vinden hebben een beperkt bereik (enkele meters) Maar de Beacoming beacons hebben een bereik tot 70 meter wat het hele zoekproces vereenvoudigd.

Overzicht op de locatie van uw inventaris

Wij geven u op een plattegrond gebaseerde visualisatie met daarin een gelaagd overzicht van de locatie van uw inventaris.

Start typing and press Enter to search