Over Beacoming

Een paar woorden over ons

Beacoming is een bedrijf dat iBeacons levert en/of een beacon CMS platform op basis van SaaS, White label of Virtual Appliance voor het beheren van alle merken iBeacons én het verzamelen en omzetten van traffic data naar waardevolle informatie over het klantengedrag.

Wij zijn als re-seller zeer gedreven één van de meest innovatieve en waardevolle technologieën naar de markt te brengen. De iBeacon technologie is geschikt voor allerlei toepassingen in diverse markten. Zo leveren wij ook een complete Smart Public Transport oplossing en ook een Indoor navigatie oplossing.

Beacoming biedt een beproefde oplossing, die inmiddels dagelijks wordt toegepast door Carrefour, met vele mogelijkheden om de smartphone zowel binnen als buiten als communicatie kanaal in te zetten voor informatie voorziening, commerciële uitingen en/of te linken naar services op een website. Het geeft de locatie die wordt bezocht een extra dimensie en vergroot de beleving in positieve zin.

Bent u een App developer, mediabureau, retailer of andere geïnteresseerde? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Wilt u re-seller worden? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hackathon met iBeacons? Er zijn ruime sponsor mogelijkheden!

Start typing and press Enter to search