Persbericht Beacoming 30102015

Home / Nieuws / Persbericht Beacoming 30102015

Persbericht Beacoming 30102015

Persbericht Beacoming 1611

Persbericht

 

Hoofddorp, 30 oktober 2015

 

Beacoming levert iBeacon oplossing met “Traffic Analytics”

Het in Hoofddorp gevestigde Beacoming levert behalve iBeacons ook een universeel Content Management Systeem voor iBeacons.

Door het plaatsen van iBeacons in bijvoorbeeld een winkel of showroom, is het mogelijk berichten naar een smartphone te sturen op het moment dat de smartphone gebruiker(ster) zich in de buurt van een specifieke beacon bevindt.
Hierdoor ontvangt een klant of bezoeker op het juiste moment, op de juiste plaats de juiste content/informatie.

Deze oplossing is uitermate geschikt voor het sturen van korting coupons, informatie en online koppeling met andere software systemen.

Meten is weten…Het Content Management platform biedt analyse en presentatie van klanten traffic data, klantengedrag en de mogelijkheid tot het verzenden van Push notificaties.

Deze oplossing is o.a. zeer interessant voor de sectoren Retail, Evenementen, Horeca, Hospitality& Leisure. Op de website van Beacoming staan diverse video’s met een heldere uitleg.

Onderscheidende functies zijn “Push notificaties” de mogelijkheid tot het versturen van berichten naar App gebruikers buiten het bereik van de iBeacons, maar wel binnen een vooraf bepaald gebied (Geofencing) en een “Heatmap” voor real-time inzicht in het aantal bezoekers bij een specifieke beacon op een bepaalde locatie.

Beacoming biedt dus een complete end to end iBeacon oplossing met als uitgangspunt “meten is weten”  U kunt bij ons ook alleen iBeacons kopen. De oplossing werkt met android en iOS smartphone en tablets.

Beacoming is een jong bedrijf dat een beproefde en volwassen iBeacon oplossing van een internationaal opererend bedrijf in Nederland aanbiedt. Hierdoor beschikt Beacoming over de kennis en kunde van een zeer gedreven team dat gaat voor duurzame relaties.
De oplossing is gericht op verschillende doelgroepen met verschillende uitdagingen. Het leveren van maatwerk behoort tot de mogelijkheden.
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Voor meer informatie:

W: www.beacoming.nl
E: dt@beacoming.nl
M: +31(0) 6 5233 2916
Danny Thomas|Commercieel manager

Start typing and press Enter to search